Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un păstrăv de 97 cm a fost prins în Tarnița! Ilea: Există păstrăvi de 2 metri! Cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa!

Regele Pescarilor din Apuseni, Vasile Ilea, a dat o nouă lovitură: un păstrăv uriaș de 97 cm a fost prins în Tarnița.

Contactat de Apuseni Info, omul de afaceri clujean a povestit cum a capturat uriașul: „Am prins păstrăvul dimineața la 06.20. Cam 15-20 minute a durat drill-ul. Cu siguranță mai sunt păstrăvi uriași în Tarnița, Trebuie răbdare și …. <<să gândești ca un pește mare>>. Peștele a fost prins la circa 13-15 metri adâncime, pe mijlocul lacului, cu un minnow ryuki”.

Vasile Ilea a mai anunțat că pe Tarnița există cu siguranță păstrăvi de 2 metri: „Fără dar și poate DA. Nu am niciun dubiu și cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa.

În trecut, fostul senator, în prezent om de afaceri, a mai prins câțiva uriași, fiind considerat de mulți unul dintre cei mai buni pescari din Ardeal.

Loading

3 thoughts on “Un păstrăv de 97 cm a fost prins în Tarnița! Ilea: Există păstrăvi de 2 metri! Cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *