Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării: O sursă a putorii din Cluj: 200 de tone de găinaț ar fi fost aruncate zilele trecute în apropiere de Aiton!

UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării: „In urma numeroaselor sesizari inregistrate la GNM SCJ Cluj referitoare la disconfortul olfactiv, o echipa de comisari s-a deplasat in zona Pata Rat Cluj-Napoca, pe CMID Cluj administrat de Supercom SA unde s-a constatat stocarea unei cantitãti considerabile de deseuri neprocesate in zona de tratare mecano-biologica, datoritã defecţiunilor apãrute la instalaţie.

Acest fapt a putut cauza acest disconfort resimţit la nivelul municipiului Cluj Napoca.

S-au stabilit mãsuri operative de remediere a situației, alte masuri urmând a fi analizate/decise ulterior

Până la această oră nu s-au identificat și alte posibile cauze

Știre inițială: 200 de tone de găinaț ar fi fost aruncate zilele trecute în apropiere de Aiton, a precizat un oficial județean pentru Apuseni Info.

„Probabil ca miros amândouă dar găinațul umed are mirosul apropiat de ce am simțit în oraș. Rampa are alt miros…” arată sursa Apuseni Info. Mai mult se pare că reprezentanți ai Gărzii de Mediu sunt la fața locului și că vor comunica mai departe cele găsite.

Pe acest subiect mai puteți citi – Se pare cu PUTOAREA din Cluj nu vine de la rampa de gunoi, ci de la un „depozit” de găinaț din zona metropolitană

Loading

1 thought on “UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării: O sursă a putorii din Cluj: 200 de tone de găinaț ar fi fost aruncate zilele trecute în apropiere de Aiton!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *