Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raul Matei, interzis la „masa fericirii”: Inamicul public numărul 1 al stăpânirii în Brad! De ce?

No, bun. Cred că cu toții ați citit evenimentul penibil de zilele trecute – Moment jenant în Consiliul Local Brad: Dreptul celui mai activ consilier al opoziției de a prezida 3 ședințe a fost „sărit”. Vă dați seama ce miză MICĂ are politica la Brad. Băi, ce miză de 2 lei.

Astăzi, așa la o vișinată cu gheață și mentă, am aflat de ce Raul Matei este interzis la „masa fericirii”, prezidiului Consiliului Local Brad și de ce este inamicul public numărul 1 al stăpânirii în Brad.

 1. Matei NU lucrează la stat, lucrează în mediul privat, și nefiind prins în chingile politichiei locale, care asigură locuri de muncă la stat, este de necontrolat de coaliția locală contra naturii PSD-PNL.
 2. Matei, precum Dorin Sorin David, apare în Apuseni Info și deh…. ziarul nostru de căcat promovează pericole pentru luminata orânduire a orașului.
 3. Raul Matei are părul lung și este prea puțin `ntelectual. E fără doctorat.
 4. Trebuia dat un exemplu să se știe cine e șeful. Dacă Sfântul Duh nu dorește ca Matei să prezideze o ședință de CL, nu se întâmplă, doar Bradul e stăpânit, nu administrat.
 5. Matei nu a lăudat realizările administrației locale. Cât de impertinent să fie să nu aprecieze frumosul din oraș? Cât? Hahahahahhahahaaaaa
 6. Matei nu dă like-uri stăpânului local.
 7. Matei nu dă like-uri nici impului său, il consigliere.
 8. Matei nu știe Imnul Minerilor
 9. Matei nu a dat sponsorizat Biserica de peste Luncoi, așa cum a făcut cu altele din Brad. Drept urmare, e păcătos și trebuie afurisit politic.
 10. Matei nu îndeplinește criteriile de evaziune fiscală, mă rog, o componentă importantă a ideologiei liberale din Brad.

Vom reveni cu detalii, poate și cu evaziunea fiscală 🙂 Hahhahahahahaaahaaaa

P.S. Se ne băgăm puișorii, uitasem de alt episod unde s-ar fi umflat mușchii impului, se pare 🙂 Hahhahahaaa Să ni-l amintim – Cât de mic să fii și păcălici, încât să încerci să-l intimidezi pe Bufnilă, că să nu mai susțină Aurul Brad?

Loading

3 thoughts on “Raul Matei, interzis la „masa fericirii”: Inamicul public numărul 1 al stăpânirii în Brad! De ce?

 1. Desi e timpul bradenilor la ApaPROD chiar dacă ei nu au confirmat vreodată ceva.

  Îmi aduc aminte de un papagal,unu’ Paiusan, al căror performante,cu excepția de a fi bradean e aceea de a depista pierderile de apă…acolo unde erau bălți in strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *