Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O nouă pârtie de sanie și schi se va deschide la Mărișel, în zona Manăstiri Crucea Iancului

O nouă pârtie de sanie și schi se va deschide la Mărișel, în zona Manăstiri Crucea Iancului, pârtia urmând să fie administrată de primăria Marișel, după ce executivul din Mărișel a alocat 50.000 euro pentru echipamente și a pus la dispoziție un teren.

Pârtia de sanie și schiuri de va adresa în primul rând copiilor: „Ținând cont că se apropie sezonul de iarnă spre bucuria mea vreau să vă anunț că am amenajat la Mărișel în zona Manăstiri Crucea Iancului o pîrtie de sanie și schiurii unde toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura.

Această investiție s-a făcut de către Primăria Mărișel și va fi administrată în continuare tot de Primărie.

Azi s-a muncit intens la montarea bandei de urcare, sper să o putem pune în funcțiune până la venirea zăpezii” a anunțat primarul din Mărișel, Viorel Ghic.

Marișel este o comună montană din județul Cluj, situată în Munții Gilău, componenți ai Munților Apuseni, la aproximativ 50 km de municipiul Cluj-Napoca.

Primăria din Mărișel este condusă din 2016 de către Viorel Ghic, edil în dreptul căruia, în ultimii ani, se pot trece obiectiv în raportul administrativ: modernizarea drumurilor comunale, identificarea a mai multor surse de apă, rezolvarea unor probleme legate de iluminat, susținerea 100% a oricărui proiect care urmărea dezvoltarea turismului și crearea condițiilor administrative pentru realizarea pârtiilor de schi din localitate.

În viitorul apropiat, Viorel Ghic a mai reușit bugetarea prin PNRR a unui proiect – Centru de zi pentru tratement și recuperare în valoare de 1.300.000 RON iar altul legat de fose inteligente în valoare de 5.500.000 RON;

Prea multe nu mai sunt de spus: Bine ar fi ca județul Cluj să aibă tot mai mulți primari precum Ghic.

Loading

1 thought on “O nouă pârtie de sanie și schi se va deschide la Mărișel, în zona Manăstiri Crucea Iancului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *