Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

„Ce bine-mi amintesc acum, erai ca ploaia fără nori și curcubeu ți-eram în drum, peste flori…”. Raul Matei îl dă KO în prima repriză „colegului” Dorin Sorin David

Să moară Bibi că v-am obișnuit cu caterinca de jos nivel de multe ori și am zis în seara asta haide să fim așa fini, academici, nu țărănuși și să nu o ardem pe manele, căci în loc de versurile din Hara – „N-ai habar”, titlul era ăsta „jumătate tu, jumatate eu, același suflet o să fim mereu” dar am zis să nu coborâm nivelul atât de jos pe cât l-au coborât politicienii din Brad.

Deci, foștii colegi de opoziție – Raul Matei (USR) și Dorin Sorin David (ex. PER, AUR) după ce au avut un an al armoniei 2021, acum trec printr-o prioadă mai puțin dulce a relației dovadă fiind upercut-ul politic aplicat de domnul Matei, domnului David.

Astăzi Apuseni Info a publicat următoarea informație – (VIDEO) Un Dorel care a lucrat la gaz a îngropat o mașină într-un șanț: „No, acum haideți să-mi scoateți mașina de aici”.

Ulterior, Raul Matei i-a aplicat fostul său coleg de opoziție un upercut politic venit parcă din Dumbrava de Sus după ce Dorin Sorin David a postat filmulețele cu mașina sa pe o rețea de socializare: „Nu țin partea primarului, nici măcar a viceprimarului sau a administratorului public, defel!

Dacă eu eram în locul fostului consilier local și șef de partid, acum antreprenor local, tăceam mâlc. Nu ieșeam la lumină cu acest caz de „abuz” în niciun chip. De ani de zile își parchează ilegal toate mașinile proprietate fizică, juridică pe trotuarul din proximitatea propriei locuințe fără să plătească un ban administrației locale pe care o hulește în acest caz. Trotuar care de drept trebuie folosit de pietoni, iar nu de autoturisme. În acest caz cel care încalcă legea și bunul simț e cel care strigă lupul. Nu, nu este corect cum procedați în acest caz domnule fost membru al administrației publice locale”.

Loading

2 thoughts on “„Ce bine-mi amintesc acum, erai ca ploaia fără nori și curcubeu ți-eram în drum, peste flori…”. Raul Matei îl dă KO în prima repriză „colegului” Dorin Sorin David

  1. Prostii ,Raul Matei. A dat Megalomania lui Cazacu și-n tine. Reține: vei rămâne singur pe scena politică !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *