Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Scandal între primarul din Simeria și un funcționar: Primarul trage de o masă!

Circ total la primăria Simeria unde lucruile par scăpate de sub control: Scandal între primarul din Simeria și un funcționar: Primarul trage de o masă!

Videoclipul a fost prezentat de Prefectul de Hunedoara, Călin Marian care a și făcut un apel public: „Am primit filmarea aceasta în urmă cu puțin timp. Vedem o scenă care, din păcate, nu este desprinsă dintr-un film, ci tocmai dintr-un birou din cadrul primăriei orașului Simeria.

În calitate de prefect al județului Hunedoara, FAC UN APEL PUBLIC către domnul Iulius Bedea să înceteze războiul pe care îl poartă cu angajații primăriei și, totodată, să își aducă aminte pentru ce a fost votat de către cetățeni: să conducă orașul spre dezvoltare, nu spre dezastru și scandaluri.

De asemenea, președintele PSD Hunedoara și președinte al CJ Hunedoara, nu ar trebui să treacă cu vederea întâmplarea pe care o puteți urmări și dumneavoastră. Să nu uităm că în urmă cu puțin timp domnul Iulius Bedea a fost reales președinte al organizației PSD Simeria prin votul de încredere al organizației județene.

ACEST COMPORTAMENT NU TREBUIE TOLERAT, MAI ALES CÂND VINE DIN PARTEA UNUI CONDUCĂTOR DE INSTITUȚIE, PRIMUL OM AL UNUI ORAȘ!” a anunțat Prefectul de Hunedoara.

Iulius Bedea este primarul orașului Simeria din 2020.

Loading

2 thoughts on “(VIDEO) Scandal între primarul din Simeria și un funcționar: Primarul trage de o masă!

  1. Presedintele CJ Hunedoara doarme,ca de obicei…de asta se și îndreaptă spre haos APAPROD -ul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *