Horea-Dorin Matiș: Nu mai candidez la primăria Huedinului din partea Alianței “USR PLUS”

articol publicat în iulie 12, 2020

Consilierul local independent Horea-Dorin Matiș a anunțat astăzi, oficial, că nu mai candidează la alegerile locale pentru postul de primar al orașului Huedin din partea Aliantei “USR PLUS” și nici pe lista de consilieri locali sau judeteni “USR PLUS”.

„Dragi huedineni, vă anunț că nu mai candidez la alegerile locale pentru postul de primar al orașului Huedin din partea Aliantei “USR PLUS” și nici pe lista de consilieri locali sau judeteni a acestei alianțe. Consider că trebuie găsită o altă persoană care să-și asume o astfel de candidatură, o persoană care să se bucure de sprijinul total al ambelor partide componente. Vă mulțumesc pentru întelegerea acestui demers care vine în rezolvarea neîntelegerilor la nivel local între USR și PLUS. Vă multumesc pentru întelegere!” a anunțat Horea-Dorin Matiș.

Recent a existat un schimb de replici între foști membri ai PLUS Huedin și actualii lideri ai conducerii județene PLUS. Matiș avea susținea integrală a USR însă în PLUS existau tensiuni cu privire la susținerea candidaturii sale.

 988 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *