Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Brădenii s-au săturat de politicienii mincinoși: Petiție pentru reabilitarea DN 74 Brad – Crișcior!

articol publicat în noiembrie 18, 2020

Un grup de brădeni a lansat o petiție pentru reabilitarea DN 74 Brad – Crișcior, după ce în mai multe rânduri, politicieni locali, județeni și național au promis repararea acestui drum național.

„`S-a dat startul lucrărilor la DN 74 Brad – Crișcior` sau `vom reabilita DN 74 Brad – Crișcior, vă promitem dacă ne votați` sunt minciunile clasei politice din ultimii treizeci de ani față de brădeni, fie că au guvernat FSN, CDR, PSD, Alianța DA, USL, PD-L, tehnocrați, fie că-s partide noi sau vechi, toți sunt niște mincinoși.

DN 74, ca de altfel toate drumurile naționale și europene sunt proprietatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care este o companie de interes strategic național din România care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și care are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice.

Prin urmare, mincinoșii mitici din București, împreună cu mincinoșii politicieni din Brad și de la nivel județean ne poartă cu zăhărelul de ani de zile.

În tot acest timp DN 74 Brad – Crișcior a devenit un cimitir de mașini.

Scopul acestei petiții este să strângem mii de semnături pentru a fi trimis Guvernului României și instituției prezidențiale DAR MAI ALES O PALMĂ MORALĂ PENTRU TOATE PARTIDELE POLITICE!

Este o asumare cetățenească a faptului că locuitorii din Brad și Crișcior nu se mai lasă umiliți de politicienii mincinoși” se arată în petiția inițiată de Grupul Civic Brad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *