(SONDAJ) Cine considerați că este potrivit pentru funcția de viceprimar al Bradului?

articol publicat în noiembrie 23, 2020

Lupta pentru poziția de viceprimar al Bradului este mai acerbă ca niciodată, după ce Florin Cazacu a câștigat alegerile dar în Consiliul Local, PSD a pierdut majoritatea. Cele trei partide ale opoziției, PNL, USR PLUS și PER au câte trei consilieri locali și se pare că nu s-au înțeles cu privire la susținerea unui singur candidat din partea opoziției.

Pe de altă parte, candidatul PSD, Vasile Podaru, are șansa lui în acest context.

Având în vedere bâlbâiala celor patru partide politice, vă invităm pe dumneavoastră, cetățenii Bradului să opinați și să ne dezvăluiți cel mai bun nume pentru funcția de viceprimar al Bradului.

Cine considerați că este potrivit pentru funcția de viceprimar al Bradului?

 • Raul Florin Matei - USR Plus (29%, 1.014 Votes)
 • Vasile Podaru - PSD (28%, 992 Votes)
 • Dorin Sorin David - PER (26%, 919 Votes)
 • Consilier PNL (vehiculat Oprișa Ioan Florin) (17%, 600 Votes)

Total Voters: 3.525

Loading ... Loading ...

Se poate vota până în 8 decembrie 2020!

 31,659 vizualizări

36 thoughts on “(SONDAJ) Cine considerați că este potrivit pentru funcția de viceprimar al Bradului?

 1. RAUL Florin : este cel mai competent pentru aceasta funcție . Inteligent , corec , drept care își dorește sa dezvolte acest oraș care din punctul meu de vedere nimeni nu a făcut nimic . Are viziuni europene și este un om minunat cu suflet mare , iubește natura iubește oamenii și chiar își dorește sa facă mai mult pentru acest oraș . Eu îl susțin pe RAUL

 2. Votez Vasile Podaru.
  Experienta celor 4 ani, în functia de viceprimar, îl recomanda dar si pregatirea profesionala.
  Sunt multe proiecte în derulare, pentru bradeni si ele trebuie finalizate de aceeasi echipa, care a dovedit prin fapte, ca stie ce are de facut.
  Vasile Podaru, incontestabil cel mai potrivit!

 3. Raul Florin Matei poate fi omul care aduce plusul de valoare ,care duce lucrurile la bun sfârșit,care vrea să facă cu adevărat ceva pentru Brad.

 4. A demonstrat tuturor brădenilor că-i pasă de orașul în care trăiește , prin multele acțiuni civice pe care le-a organizat ! Doresc să vă amintesc de acțiunea „ Salvați gara din Brad ” … acțiuni de ecologizare , etc. Este un tip serios , cinstit , bătăios pentru lucrurile care-i par utile , folositoare comunității și mai mult de-atât informat ! Tânăr , energic , pregătit … consider că are toate atuurile pentru acest post , dar mai ales că are cine să-l domolească pe „ zburdalnicul ” edil ! Cu Raul Florin Matei viceprimar , vom afla și noi cum merge „treaba în municipiu ” … vom avea parte de mai multă transparență ( de care suferim de 30 de ani ) , ce investitori ne mai curtează , ce locuri de muncă au mai apărut , când vom avea proiecte serioase …

  1. AI FĂCUT UN COMENTARIU DE NOTA 10 CU FELICITĂRI. DACĂ LAI FĂCUT DIN INIMĂ, EU ZIC SĂ TE ALĂTURI USR. TE ȘTIU UN POLITICIAN FOARTE BUN ȘI UN BĂRBAT. IAȚI BĂRBĂȚIA CU TINE ȘI AJUTĂ-ȚI VICEPRIMARUL RAUL FLORIN MATEI.

 5. DACĂ CEI TREI PENELIȘTI, OPRIȘA, CIRCO ȘI ADAM, NU-L VOR CĂ VICEPRIMAR PE RAUL FLORIN MATEI, ATUNCI EU ÎL VREAU. DACĂ CEI TREI AR AVEA VALOAREA LUI RAUL FLORIN MATEI, BRADUL AR FI FOST MULT MAI SUS ACUM. ACEȘTI TREI PENELIȘTI, OPRIȘA, CIRCO ȘI ADAM, PENTRU CA AFACERILE LOR NECURATE SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE, CU AJUTORUL PRIMĂRIEI, AU ALES SĂ DEA MÎNA CU CEI DIN PESEDE. POATE CĂ O SĂ LE FIE RUȘINE PENTRU CE AU VOTAT, IAR DACĂ LOR NU LE ESTE RUȘINE DE CE AU VOTAT, EU LE SPUN, – SĂ VĂ FIE RUȘINE! ALO, OPRIȘA ȘI CIRCO, MĂ-ȚI CHEMAT SĂ ÎNTRU ÎN PNL. CE RUȘINE AR TREBUI SĂ VĂ FIE, CÎND VĂ ÎNTÎLNIȚI CU MINE. VOI SÎNTEȚI, TREI TRĂDĂTORI! ADIO PNL! TINERETUL VA LUA PUTEREA CÎND-VA ȘI LA BRAD IAR VOI BABALÎCILOR CU MENTALITATE DE COMUNIȘTI, DE PILOȘI DE CORUPȚI, VEȚI FI ÎNMORMÎNTAȚI DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, LA MARGINEA ORAȘULUI.

 6. Cum se face ca , Matei in decurs de o ora face in jur de 80 de voturi..iar Doru Donatoru in decurs de o ora faca peste 100 de voturi si 4 zile au stagnat..fara nici un vot.Halahal de site..vot masluit!!Rusine!Avand in vedere voturile stranse de la ultimele alegeri , ei cumulat nu strang 500 de voturi.. :))..!

 7. Facand o analiza scurta la alegerile din 2020, observam ca, la Brad , USR fara ajutorul PNL – ului cu greu scotea un consilier..deci cei 3 consilieri ai USR practic sunt pomana de la PNL, Matadoru scoate 3 consilieri la locale iar la parlamentare practic nici nu exista.In schimb AUR surclaseaza PER si USR fara drept de apel din nimic.Mai ramane ca la urmatoarele alegeri locale sa avem in Consiliul Local Volanele si avem de toate la Brad :)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *