Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Aron Zaharie: Suntem într-o situație unică în România! Almașu Mare va trebui să restituie toată suma aprobată înapoi către AFIR

Primarul comunei Almașu Mare, Aron Zaharie, îi acuză public pe mai mulți consilieri locali, că au refuzat pentru a doua oară, să voteze un proiect de hotărâre pentru aprobarea solicitării de prelungire a scrisorii de garanție pentru investiția finanțată din fonduri nerambursabile prin Grupul de Acțiune Locală Valea Ampoiului – Valea Mureșului de către AFIR.

„Azi 24.03. 2021, ora 11,00, a fost convocat Consiliul Local al comunei Almasu Mare, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi a fost propus spre aprobare proiectul de hotărâre privind:

Aprobarea solicitării de prelungire a scrisorii de garanție din 23.04.2018 de către Fondul de Garantare privind investiția „Renovare Cămin Cultural satul Cib”, proiect finanțat din fonduri nerambursabile prin GAL Valea Ampoiului-Valea Mureșului de catre AFIR.

Acesta nu a fost votat în ședința din data de 18.03.2021, de către consilieri locali: Beldean Ilie Dan, Doncea Ana Mariana, Codrin Nicolae și Trif Simina, pentru că în susținerea proiectului de hotărâre mai sunt necesare acte (sunt prea puține).

În ședința de azi NU au votat tot acești consilieri că sunt prea multe acte și nu au timp, (le-am pus la dispoziție să aleagă ce vor din documente).

Oameni buni, acești consilieri locali vă reprezintă sau își bat joc de voi, mă întreb?

Îi informez pe toți locuitorii comunei, suntem într-o situație unică în România, comuna noastră va trebui să restituie toată suma aprobată înapoi către AFIR.

Mai mult decât atât, consilierii locali care votează împotriva binelui locuitorilor UAT pe care o reprezintă, vor răspunde în fața Legii, inclusiv penal” a scris primarul Aron Zaharie pe contul său de Facebook.

1 thought on “Aron Zaharie: Suntem într-o situație unică în România! Almașu Mare va trebui să restituie toată suma aprobată înapoi către AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian