Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

CARITAS de BRAD: Șapte brădeni au fost puși sub învinuire de Curtea de Apel Alba Iulia

articol publicat în aprilie 14, 2021

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a pus sub învinuire şapte brădeni acuzați de înşelăciune şi de desfăşurarea de activităţi specifice unei instituţii de credit fără a avea autorizaţiile necesare.

„Activitatea de urmărire penală vizează cercetarea împrejurărilor organizării unui joc piramidal, contrar dispoziţiilor legale, ce presupune activităţi precum: racolarea unui număr cât mai mare de membrii, convingerea acestora să cotizeze cu o anumită sumă de bani, promisiunea primirii unei sume mult mai mari, după cotizare, sub condiţia racolării altor persoane în schema piramidală. În realitate, sumele de bani erau distribuite discreţionar, în principal în favoarea persoanelor fizice ce au conceput jocul de tip piramidal”, a informat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Așa cum am informat în urmă cu câteva ore, ieri, 13 aprilie 2021 anchetatorii din Alba şi poliţiştii hunedoreni au efectuat percheziţii domiciliare la cinci locaţii din municipiul Brad şi comuna învecinată Crişcior, la domiciliile acestora.

1 thought on “CARITAS de BRAD: Șapte brădeni au fost puși sub învinuire de Curtea de Apel Alba Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *