Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Incertitudine la Poliția Brad

articol publicat în mai 2, 2021

Dacă în urmă cu câteva săptămâni conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara a decis schimbarea mai multor șefi de unități de poliție – la poliția din Petroșani a fost instalat Marius Stoica, finul adjunctului inspectorului șef de la IPJ Hunedoara, Mugurel Teodosiu, la Aninoasa a fost împuternicit comandant Iosif Arcana iar Alina Roșu a fost numită comandant la Poliția Vulcan, în acest moment, în municipiul Brad este o situație specială.

La Brad, în ultima perioadă, poliția a fost condusă de adjunctul poliției municipale, comisarul-şef de poliţie Adrian Cătălin Pașca, după ce șeful poliţiei, comisarul-şef de poliţie Leonard-Valer Stehan este de o perioadă internat în spital în urma infectării cu COVID-19.

Având în vedere că în perioada următoare, se pare că Adrian Cătălin Pașca se va pensiona, un alt ofițer va trebui să preia frâiele poliției din Brad, din postura de adjunct cu atribuțiile temporare de șef al poliției Brad.

În ultimul an, polițiștii brădeni au dat dovadă de mult tact și bun simț în aplicarea legii dar în același timp manifestând empatie cu problemele oamenilor generate de criza sanitară și economică provocată de COVID-19.

De asemenea, mandatele șefilor poliției din Brad, a comisarilor șefi Stehan și Pașca a concis cu o perioadă în care infracționalitatea a scăzut simțitor în capitala Țării Zarandului.

2 thoughts on “Incertitudine la Poliția Brad

  1. Adevarul ca Politia din Brad a avut cadre deosebite tot timpul…e drept ca in orice padure exista si uscaturi…Despre comandatii politiei din Brad numai de bine…e drept ca a fost si o perioada indoliata de un nume specific….sanatate comandantului Stehan, un om deosebit, si putere de munca lui Adi Pasca pina la pensionare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *