Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Claudiu Bibarţ, unul dintre cei 108 pompieri români EROI din Grecia, se întoarce acasă: Mulțimim, domnule maior!

Pompierii români care au luptat cu incendiile uriașe de vegetație din Grecia se întorc astăzi în România. Cu două zile mai devreme decât era plănuit, pentru că incendiile au fost aduse sub control.

Eforturile pompierilor români au fost apreciate atât de autoritățile elene, cât și de jurnaliștii greci și de populație.

În timpul intervențiilor pentru stingerea focarelor din insula Evia, pompierii români au fost nevoiți să suporte temperaturi de până la 60 de grade Celsius. Din fiecare tură făceau parte câte 60 de salvatori români.

Cei 108 pompieri EROI vor ajunge luni în jurul orei 15.30 în țară.

Vă reamintim, un pompier din Brad, maiorul Claudiu Bibarţ, a făcut parte din echipa de salvatori români care a intervenit în Grecia

Maiorul Claudiu Bibarț nu are nevoie să fie alintat. Este unul dintre acei mulți brădeni care merge la serviciu și își face bine treaba. Maiorul Claudiu Bibarț nu are nevoie de publicitate, faptele sale și ale colegilor săi pompieri din Brad, de la salvatul de vieți, la salvatul de proprietăți din flăcările incendiilor, vorbind de la sine.

Totuși, pentru noi, Maiorul Claudiu Bibarț este un erou, așa cum sunt și cei 107 colegi ai săi care au plecat VOLUNTARI să stingă incendiile din altă țară. Mulțumim Claudiu, meriți toate aplauzele noastre!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *