Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Concursul anual de tracțiune cabaline din Măguri Răcătău A FOST ANULAT la solicitarea DSVSA: Primăria a anunțat încă din 18 august!

articol publicat în august 26, 2021

Apuseni Info a anunțat ieri cititorii din zona Clujului și iubitorii de cabaline că în data de 28 august, începând cu ora 11.00, primăria Măguri-Răcătău organizează concursul anual de tracțiune cabaline în Măguri Răcătău.

PRIMĂRIA A ANUNȚAT ÎNCĂ DIN 18 AUGUST CĂ EVENIMENTUL ESTE ANULAT!

„Din cauza evoluției, pestei porcine africane, DSVSA Cluj ,nu poate autoriza desfășurarea evenimentului. În consecință, evenimentul nu va avea loc. Am anunțat acest lucru pe pagina de Facebook a Primăriei Măguri-Răcătău în data de 18.08.2021. Se presupune ca informațiile trebuie verificate înainte de apariția lor” ne-a anunțat primarul Alexandru Livescu.

Apuseni Info își asumă eroarea nefericită de ieri și cerem scuze cititorilor noștri. Se pare că după știrea noastră, organizatorii au binevoit să scoată și evenimentul de pe rețeaua de socializare.

1 thought on “Concursul anual de tracțiune cabaline din Măguri Răcătău A FOST ANULAT la solicitarea DSVSA: Primăria a anunțat încă din 18 august!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *