Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) DN76 Deva-Brad-Beiuș-Oradea este aproape finalizat: Selina Grup a anunțat finalizarea stratului de uzură pe Ștei-Vârfurile!

articol publicat în septembrie 4, 2021

DN76 Deva-Brad-Beiuș-Oradea, la care se lucrează de mai bine de zece ani, este aproape finalizat.

Selina Grup a anunțat recent că a finalizat așternerea stratului de uzură pe tronsonul DN 76 Ștei – Vârfurile.

DN76 este un drum național din România, care leagă Deva de Oradea, pornind de lângă Deva, din localitatea Șoimuș. Traversând județele Hunedoara, Arad și Bihor, DN76 are o lungime de 171,6 km și este o componentă a rețelei transeuropene de transport (TEN-T).

Reabilitarea drumului va îmbunătăți conexiunile dintre Deva și Oradea și alte zone, oferind posibilități multiple de ocupare a forței de muncă. Acest lucru va reduce durata călătoriei spre și dinspre muncă, precum și cheltuielile de transport aferente pentru localnici. În plus, proiectul va stimula mobilitatea regională și va spori accesibilitatea la infrastructura rutieră TEN-T, în vederea amplificării impactului rețelei în vestul României.

În privința numărului de persoane care este posibil să aibă șansa de a beneficia în mod regulat de infrastructura modernizată, cele trei județe prin care trece DN76 au o populație totală de peste 1,4 milioane de locuitori.

1 thought on “(VIDEO) DN76 Deva-Brad-Beiuș-Oradea este aproape finalizat: Selina Grup a anunțat finalizarea stratului de uzură pe Ștei-Vârfurile!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *