Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Lansare de carte „Moartea joacă poker” – Bianca Tămaș. Bob Rădulescu, despre carte: Nu am citit niciodată Biblia, dar cartea Biancăi Tămaș mi-a livrat exact versetele potrivite

După aparițiile de excepție „Anuța Dragă”, „Când cerul era pe sfârșite” și „Bere și pantofi cu toc”, scriitoarea și jurnalista Bianca Tămaș lansează o nouă carte: „Moartea joacă poker” – Bianca Tămaș.

„Dragi prieteni, după mai bine de patru ani de la lansarea volumului „Anuță Dragă” și după o lungă perioadă în care nu am fost atât de apropiați pe cât ne-am fi dorit, vă aștept cu mare drag să ne bucurăm împreună de lansarea noului meu roman, „Moartea joacă Poker” în data de 22 septembrie, la Leon Events (strada Taberei nr.3, Cluj-Napoca).

Desigur, romanul nu ar fi văzut lumina zilei dacă nu era pentru extraordinara editură Școala Ardeleană!Va fi o lansare de carte ieșită din comun, unde ne vom putea întâlni, vom putea sta de povești și vom putea mânca bunătăți făcute de mama.

Alături de mine vor fi cei mai importanți jucători de poker: Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Gabriel Bota, Vasile G. Dâncu, Ionel Rareș Tămaș.

Evenimentul va fi moderat de cel mai simpatic dealer: Bogdan Bob Rădulescu

Desigur, la o partidă de poker e nevoie și de big blind și small blind. Big Blind: Viktor Hegedüs, Christian Har; Small Blind: Mara Trefașa anunțat autoarea într-un eveniment invitație la lansarea volumului.

Despre „Moartea joacă poker”:

Anca Zaharia: „Dacă vrei să trăiești bucuria că ești înțeles în profunzime și totodată frustrarea implacabilului, ca o viață pe repede-nainte, cartea Biancăi e pentru tine. Un roman matur, cu atât mai greu de obținut cu cât tonul narațiunii alătură ludicului marea temă a Morții, de unde e nelipsită și viața, prin urmare; o proză ca un drum pe o potecă necunoscută, de la care nu știi ce să aștepți, dar care te răsplătește pe măsură pentru încredere și răbdare”.

Bogdan Bob Rădulescu: „Nu am citit niciodată Biblia, dar cartea Biancăi Tămaș mi-a livrat exact versetele potrivite și ușor de învățat ca să cuceresc orice bisericoasă. Sau bisericos, în funcție de natura discuției. Și nu e o carte religioasă, ci e despre viața noastră de zi cu zi. Singura asemănare cu Biblia este că nici una dintre aceste lecturi nu e cu happy end. Dar până la urmă nici viața nu e așa, deci…”

Costel Bojog: „Deși nu sunt mare fan poker, cu această carte m-am băgat all in. Dealerul acestei cărți ne propune o partidă în care pariul este pe viață și pe moarte. Cel puțin unul dintre jucătorii de poker e mortal, n-are cum să nu-ți placă de el. Eu zic să mergeți pe mâna mea și să o citiți”.

1 thought on “Lansare de carte „Moartea joacă poker” – Bianca Tămaș. Bob Rădulescu, despre carte: Nu am citit niciodată Biblia, dar cartea Biancăi Tămaș mi-a livrat exact versetele potrivite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian