Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Raul Matei, despre desantul AUR de la Țebea: „Liderii analfabeți ne țin lecții de patriotism”

Liderul consilierilor locali USR Plus Brad, Raul Matei, a comentat în această seară, ironic, fără să nominalizeze desantul AUR de la Țebea.

„Acum că s-au întors ,, patrioții” politici de la Țebea ne putem odihni liniștiți. Țara e în continuare pe mâini sigure. Avram Iancu își doarme somnul mai adânc.

Patrioții ăia care se cred lideri, dar care nu își cunosc limba maternă și la fiecare ,, cujetare” patriotică o înfierează și o schingiuesc. Liderii analfabeți ne țin lecții de patriotism.

De patriotism, de altruism și de implicare civică. Toate descoperite peste noapte și întru bunăstarea românilor mulți. Ce ipocriți! Ei chiar se cred exemplu de aplaudat.

Timpul ne-a arătat că negrul poate fi și mai negru. Drept urmare a născut o nație și mai urâtă de „patrioți politici”. Ea se vrea aurită, dar nu reușește. ,,Liderii ” ei s-au cocoțat prin înșelătorie și urlete pe valorile istorice, tradiționale, culturale și religioase ale poporului român și zbiară în gura mare că ei reprezintă izbăvirea de sistemul ticălos. Este trist că au reușit să păcălească mulți naivi și oameni de bună credință.

Am blamat de fiecare dată ipocrizia „patrioților” politici și confiscarea Serbărilor Naționale de la Țebea.

Cumva, în ultimii ani, am observat la Țebea ( posibil să fie doar percepția mea ) o temperare a vizibilității opulente din partidelor tradiționale, însă îndemnul și politizarea de azi a unor lideri din partea unui partid politic ,, nou ” este fără precedent. Țebea este a românilor !

E suficient un cuvânt din partea primarului comunei Baia de Criș, o slujbă religioasă și o salvă de tun din partea Armatei Române. Somn ușor, nație română!” a comentat desantul AUR de la Țebea, Raul Matei.

1 thought on “Raul Matei, despre desantul AUR de la Țebea: „Liderii analfabeți ne țin lecții de patriotism”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian