Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Florin Nuțea, alături de George Simion la Țebea: Am reușit însă să ne cinstim eroii neamului romanesc așa cum se cuvine!

articol publicat în septembrie 12, 2021

Liderul AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, a participat astăzi alături de co-președintele AUR, George Simion, la Serbările Naţionale de la Ţebea, dedicate lui Avram Iancu.

„Mulțumim vouă, oamenilor cu suflet de AUR, mulțumim pentru tot ce ați făcut astăzi! Alături de voi, echipa AUR a comemorat astăzi

Serbările Naţionale de la Ţebea, dedicate lui Avram Iancu, care au avut loc cu un program restrâns şi cu interdicţii impuse de autorităţi, la fel ca și ediţia din anul 2020.

Azi,12 septembrie 2021, echipa AUR a fost prezentă la Serbările Naţionale de la Ţebea, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din „Ţara Zarandului”.

La evenimentul cu o îndelungată tradiţie este comemorat Avram Iancu (1824 – 1872), lider al românilor din timpul Revoluţiei din Transilvania anilor 1848 – 1849, de la moartea căruia, în 10 septembrie 2021, s-au împlinit 149 de ani.

La fel ca la ediţia din anul 2020 a Serbărilor Naţionale de la Ţebea, şi în acest an, târgul şi spectacolul folcloric au fost anulate. Noi am reușit însă să ne cinstim eroii neamului romanesc așa cum se cuvine!” le-a mulțumit Nuțea, participanților AUR la serbările de la Țebea.

Vă reamintim, din august, Emilian Faur este noul coordonator al AUR Brad iar Florin Nuțea este noul coordonator AUR în zona Țării Zarandului.

1 thought on “(VIDEO) Florin Nuțea, alături de George Simion la Țebea: Am reușit însă să ne cinstim eroii neamului romanesc așa cum se cuvine!

  1. Felicitari tuturor participantilor la comemorarea eroilor neamului romanesc, si in special felicitari organizatorilor de la Deva si Brad. Respect pentru cei care au venit de la distante mari (Galati, Iasi, Bucuresti, Maramaures, etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *