Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Nuțea: A început masacrul agenților economici și îngrădirea drepturilor și libertăților clienților!

Liderul regional al AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, a comentat de curând o comunicare redactată de primăria Ribița, considerând că aceasta este un exemplu de început al masacrării agenților economici și îngrădirea drepturilor și libertăților clienților.

„Dragi prieteni, am primit în privat comunicarea Primăriei Ribița, care vreau să cred că a fost interpretată GREȘîT, comunicare către agenții economici ai comunei, prin care le sunt limitate activitățile economice, mai exact îi obligă pe agenții economici să nu primească în magazine persoanele nevaccinate, ci doar pe cele vaccinate sau cu teste RT-PCR, ceea ce s-a hotărăt de către Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Hunedoara. Conform comunicatului Primăriei Ribița, sunt limitate activitățile agenților economici și sunt îngrădite drepturile și libertățile clienților!

Așadar, dragi agenți economici, dragi cetățeni, există soluții LEGALE și vi le prezentăm mai jos:

1. Agentul Economic nu are nici un drept să solicite Certificatul de Vaccinare sau rezultatul unui Test RT-PCR, dintr-un simplu motiv: nu este înscris ca și Operator GDPR, adică nu poate solicita date cu caracter personal. Eu ca și cetățean, când îmi solicită cineva certificatul de vaccinare sau îngrădește drepturile și libertățile clienților, solicitând un test RT-PCR, sun la 112 pentru că îmi sunt cerute date cu caracter personal și astfel, agentul economic riscă o amendă de până la 50000 lei.

2. Toți agenții economici SUNT OBLIGAȚI SĂ NU PRIMEASCĂ ÎN INTERIOR persoanele nevaccinate sau netestate, așa că DACĂ PUN O MASĂ ÎN UȘA MAGAZINULUI, cântarul și casa de marcat pe masă, rezolvă atât problemele cetățenilor care vin la cumpărături, cât și pe cele ale agenților economici, care nu mai rămân cu marfa pe rafturi până când expiră și nici nu ajung să dea faliment în urma scăderii vânzărilor!” a comentat Nuțea decizia primăriei Ribița.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *