Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a emis autorizația de la CNAIR pentru pista de biciclete pe linia fostei mocănițe, Huedin – Sâncraiu – Călățele

articol publicat în octombrie 2, 2021

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat vineri că CNAIR a emis autorizația pentru pista de biciclete pe linia fostei mocănițe, Huedin – Sâncraiu – Călățele.

„Am reușit în sfârșit să primim autorizația de la drumurile naționale pentru pista de biciclete, mai urmează un aviz de la AFIR și sperăm noi, că săptămâna viitoare sau în două săptămâni să o scoatem la licitație” a anunțat în live-ul săptămânal primarul din Huedin.

În luna august, primarul din Huedin anunța că proiectul construcției pistei de biciclete pe linia fostei mocănițe, Huedin – Sâncraiu – Călățele, este blocat la CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: „Referitor la pista de biciclete, nu s-a întrerupt nimic, doar că este la avizare acest proiect, la drumurile naționale.

Știți că este birocrație, avem răbdare, acum câțiva ani ne-ați ținut și nouă luni până am primit un aviz pe strada Protopot Aurel Munteanu și pe strada Horea. Așteptăm, facem presiuni, în momentul în care vom avea avizul vom face licitația pentru această pistă de biciclete”.

1 thought on “S-a emis autorizația de la CNAIR pentru pista de biciclete pe linia fostei mocănițe, Huedin – Sâncraiu – Călățele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.