Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Nuțea, despre protestul AUR de la București: Au fost 50.000 participanți! Ce zice liderul AUR din Zarand despre Guvern și campania de vaccinare?

articol publicat în octombrie 5, 2021

Liderul AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, a comentat manifestarea organizată de naționaliști în weekend la București, situația fostei guvernări liberale și poziția AUR vizavi de vaccinare.

„Despre protestul AUR de la București, din data de 02.10.2021.

În primul rând, vreau să vă amintesc că a fost un protest pașnic și lucrul acesta nu îl spunem doar noi, o spune chiar Poliția Capitalei (Protestul AUR: BRAVO. Maxim de civilizație, rar am văzut așa ceva).

La protest au participat peste 50.000 de persoane, cei prezenți venind pe banii lor la București, să protesteze împotriva măsurilor abuzive, împotriva certificatului verde, împotriva unui Guvern iresponsabil, care nu a luat nici măcar o măsură împotriva creșterii prețurilor la alimente, energie electrică, motorină, gaze naturale, etc,; ba din contră, au închis fabrici, au închis Mintia, una dintre cele mai importante surse de energie din țară.

În al doilea rând aș vrea să menționez un lucru foarte important: AUR NU ESTE CONTRA VACCINĂRII, ci CONTRA OBLIGATIVITĂȚII DE VACCINARE, CONTRA CERTIFICATULUI VERDE.!

AUR militează pentru libertatea fiecăruia dintre noi de a decide DACĂ NE VACCINĂM SAU NU! AUR nu instigă la nevaccinare, așa cum sistemul manipulează oamenii să creadă! Fiecare om trebuie să ia decizia pe care el o consideră bună pentru el!

Dragi români, fiți buni, bunătatea îi dezarmează pe cei care au intenții rele!” a comentat manifestarea liderul AUR din Țara Zarandului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *