Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Caterincă (VIDEO) între jupânii județului, la Deva, pe banii stăpânirii: Ce ne-a plăcut și ce nu? Oare Preasfințitul Gurie ce zice?

articol publicat în octombrie 8, 2021

Trecură anii peste frumosul județ Hunedoara și vremuriliii și mai trecură și dulcegărailiii între șăful județului ales, Nistor Laurențiu, zis și nemuritorul din PSD și tânărul lup numit dar cărunt de experiență, nu de necaz, Prefectul Călin Petru Marian.

Treaba-i așa: Liberalii de la centru au dat felii mai groase de tort primarilor liberali din toată țara, inclusiv celor din Hunedoara, astfel că sub cetatea Devei, Nistor a făcut o conferință de presă, și-a luat câțiva primari PSDiști, și cu presa cu tot a fugit în biroul Prefectului, vecin de clădire.

Nu vom comenta dialogul administrativ-politic dintre cei doi că-i pierdere de vreme, însă, ce ne-a plăcut și ce nu la descinderea din dimineața asta?

captură foto dintr-un video realizat de Calin Cazan

Mânca-ţi-aş suflețelul Laure, dă-o în cucuruz de treabă! La cămașă albastră nu se poartă cravată tot albastră dar de altă nuanță. Mânca-ţi-aş ochii tăi, ne suni și îți potrivim noi culorile, îți facem și un nod mai modern la cravată, nu de la cooperativa din Miroslăvăști, ci de la Boggi Milano, boss.

captură foto dintr-un video realizat de Calin Cazan

Dar Prefectu`. Mariane, prietene, ai așa: pantaloni bleumarin, sacou cam la fel (cu dungi, cu cotier-petic bej sau alb , moda 2014-2015 – toamna, cămașă albă cu dungi închise la culoare, pantofi maro, ȘOSETE VIȘINII. Fratele nostru, promovezi curcubeul sau te învață arta vestimentației Lință de la Vața? Mai bine ai apela la arbitrul eleganței de la Crișcior! 100% Ovidiu știe lecția celor trei culori maxime pe care le poți purta.

Ce ne-a mai plăcut? Poate și Preasfinția Sa Gurie e interesat de acest dialog, beton fratelo, beton:

  • Laurențiu Nistor își face mai multe cruci și spune: „Câte aberații puteți spune, îmi fac și cruce!”
  • Călin Petru Marian: „Nu vă faceți cruce, pentru că văd că umblați cu crucile și cu altele”
  • Laurențiu Nistor: „Dar e bine cu crucea să umbli, dacă vreți vă arăt eu am și în buzunar, eu umblu cu crucea la piept. Așa se ține crucea iar la cei morți se pune cruce și se spune Dumnezeu să-i ierte”
  • Călin Petru Marian: „Acuma atâta timp cât sunteți pictat în biserică e bine să aveți și crucea în buzunar”
  • Laurențiu Nistor: „Când vei fi, domnule prefect, să faci cât am făcut eu pentru biserici, atunci te vor picta”

Vă dați seama ce caterincă a fost acolo. Calin Cazan vă redă tot video-ul dacă aveți timp de pierdut.

Faină dimineață, caterincoasă.

Apropo, fetele de la USR Plus, Biriș și Hangan, oleacă puncte de vedere la gâlceava asta politică aveți? Sau facem opoziție doar la nivel național pe „proiecteee de guvernare”.

1 thought on “Caterincă (VIDEO) între jupânii județului, la Deva, pe banii stăpânirii: Ce ne-a plăcut și ce nu? Oare Preasfințitul Gurie ce zice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.