Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

SURSE: Cine sunt profesorii din Brad care au promovat examenul scris pentru funcția de director?

articol publicat în octombrie 15, 2021

Vineri, 15 octombrie 2021, s-a desfăşurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, inclusiv în județul Hunedoara.

Au fost validaţi pentru a participa la concurs 9110 candidaţi, s-au prezentat şi au finalizat proba 8627 candidaţi (94,7%). Dintre aceştia, 5676 au promovat proba scrisă în această sesiune (65,8%), înainte de contestaţii, obţinând cel puţin nota 7.

În Brad, conform SURSELOR Apuseni Info, situația stă în felul următor:

  • La Liceul Teoretic Avram Iancu din Brad, actualul director, Bogdan-Mihai Stefan, a reușit să promoveze examenul scris.
  • La Școala Gimnazială Mircea Sântimbreanu din Brad, directorul în funcție, Ancuța Miheț, a reușit să promoveze examenul scris.
  • La Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” din Brad, din patru candidați, doar fostul director, Angela Suciu, a promovat examenul scris.
  • La Liceul Tehnologic Crişan Crişcior, Jurca Cosmin-Florin, directorul în funcție a promovat examenul, la fel și directorul adjunct, Mihai Leaha.

Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afişate oficial în data de 20 octombrie, urmând ca interviurile să se desfăşoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

Ministerul Educației a făcut publică și grila cu răspunsurile corecte, în funcție de care au fost corectate lucrările profesorilor care astăzi au susținut examenul scris din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor manageriale în școli.

1 thought on “SURSE: Cine sunt profesorii din Brad care au promovat examenul scris pentru funcția de director?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *