Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

KNAUF, producător GIGANT de materiale de construcție din Europa, va investi în Huedin!

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat astăzi, în live-ul săptămânal, că producătorul GIGANT de materiale de construcție, KNAUF, va investi în Huedin!

„Vreau să vă dau și o veste bună, în sensul în care săptămâna viitoare ne vom întâlni cu directorul executiv al firmei KNAUF pe Europa de Est și o să începem primele discuții despre o investiție care în proporție de 90% se va face în orașul nostru.

Firma KNAUF, în decembrie, va decide cât și cum va investi în Huedin, deci ceea ce povesteam noi în campaniile electorale se întâmplă, în momentul în care am introdus gaz și avem infrastructura, orașul nostru o să devină atractiv pentru investitori” a anunțat primarul din Huedin, Mircea Moroșan.

Knauf este unul din principalii producători de materiale de construcție din Europa. Compania a fost înființată în 1932 și a fost dezvoltată ca o afacere de familie de către frații Alfons și Karl Knauf, iar în prezent firma este condusă de fiii acestora, Nicholas și Baldwin.

Grupul Knauf numără peste 100 de fabrici în Europa, Asia, Statele Unite și America de Sud, având peste 18.000 de angajați.

3 thoughts on “KNAUF, producător GIGANT de materiale de construcție din Europa, va investi în Huedin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian