Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lucrările la construcția fabricii KNAUF, din Huedin, în valoare de 50 milioane euro, ar putea începe în 2022!

sursă foto: handelsblatt.com

Lucrările la construcția fabricii KNAUF, din Huedin, în valoare de 50 milioane euro, ar putea începe în 2022, a anunțat ieri primarul Mircea Moroșan.

„Săptămâna aceasta am avut o întâlnire cu director executiv al firmei KNAUF pe Europa de Est și cu mai mulți directori de producție.

Toți am susținut idea construcției unei fabrici KNAUF pe rază noastră teritorială, în valoare de 50 de milioane de euro.

Este o investiție extrem de serioasă care mai trebuie doar parafată în decembrie de bordul familiei KNAUF, care în proporție de peste 90% va fi favorabil ceea ce va da o nouă dimensiune dezvoltării orașul nostru. Lucrările se prevăd a începe în primăvara viitoare” a anunțat Mircea Moroșan.

Knauf este unul din principalii producători de materiale de construcție din Europa. Compania a fost înființată în 1932 și a fost dezvoltată ca o afacere de familie de către frații Alfons și Karl Knauf, iar în prezent firma este condusă de fiii acestora, Nicholas și Baldwin.

Grupul Knauf numără peste 100 de fabrici în Europa, Asia, Statele Unite și America de Sud, având peste 18.000 de angajați.

Pe această temă, mai puteți citi – KNAUF, producător GIGANT de materiale de construcție din Europa, va investi în Huedin!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *