Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarii din Câmpeni și Abrud au participat la finalizarea asfaltării DN 75 din Munții Apuseni

Primarii din Câmpeni – Cristian Dan Pasca și Abrud – Cristian Albu au participat la finalizarea asfaltării DN 75 din Munții Apuseni.

„S-a încheiat asfaltarea DN 75 pe raza județului Alba. A fost finalizată asfaltarea Drumului Național 75 din Munții Apuseni care este calea de legătură a locuitorilor de pe Valea Arieşului spre Turda şi Cluj-Napoca. Mă bucur că demersurile primarilor din zona noastră au avut finalitate.

Ieri au fost în zonă domnul Eugen Cecan, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, Prefectul Județului Alba, domnul Nicolae Albu și Liviu Hondola, Șef Secție Drumuri Naționale Alba pentru a verifica lucrările de pe tronsoanele de drum aflate pe raza județului Alba.

Vreau să le mulțumesc pentru că ne-au ajutat și au rezolvat problema acestui drum care este circulat intens și deservește peste 50.000 de locuitori din zona noastră. De asemenea, le mulțumesc că ne-au ajutat și cu montarea parapeților de siguranță de-a lungul malului râului Arieș.

Ne-am întâlnit ieri și cu primarul orașului Abrud, Cristian Albu și primarul comunei Roșia Montană, Eugen Furdui și am discutat despre alte lucrări care sunt necesare în zona noastră – podul de la Cărpiniș și porțiunile de drum de pe DN 74 care au fost afectate de inundațiile din ultima perioadă. Am primit asigurări că și aceste probleme vor fi rezolvate în cel mai scurt timp. Atunci când există comunicare și deschidere totul este posibil” a comentat finalizarea, primarul din Câmpeni.

La rândul său, primarul din Abrud, Cristian Albu a precizat că lucrările la DN 74 A, Abrud-Câmpeni, afectate de inundațiile din aceasta vară, vor demara în cel mai scurt timp: „Alături de colegii primari din Câmpeni și Roșia Montană am primit confirmarea de la prefectul județului Alba, Nicolae Albu și de la domnii Eugen Cecan director regional al DRDP Cluj și Liviu Hondola șef secție SDN Alba, că lucrările la DN 74 A, Abrud-Campeni, afectate de inundațiile din aceasta vară, vor demara în cel mai scurt timp.

1 thought on “Primarii din Câmpeni și Abrud au participat la finalizarea asfaltării DN 75 din Munții Apuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian