Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Nuțea (AUR) le răspunde consilierilor USR Brad: Lăsați demagogia și coborâți înapoi pe pământ printre oameni

articol publicat în noiembrie 24, 2021

La Brad, partidele opoziției se luptă mai tare între ele decât mușcă puterea, drept dovadă replica AUR la proiectul de hotărâre de astăzi depus de consilierii locali ai USR Brad.

„Observ, cu o oarecare grijă, cum unii consilieri, membrii ai unui partid a cărui ideologie promovează “DREPTURILE OMULUI”, propun acum un proiect de HCL prin care Consiliul Local și Primăria Municipiului Brad să se implice în promovarea vaccinării, o idee bună dar prost gândită și de altfel, prost dorită să se aplice.

O campanie de vaccinare, dragi politicieni, trebuie să se bazeze pe o informare corectă, coerentă și concretă, care să îi încurajeze și totodată să le înlăture orice dubiu, privind vaccinarea.

Cum aș putea eu, ca simplu cetățean, să cred că vaccinul este cea mai bună soluție dacă prin prisma acțiunilor guvernamentale mi se îngrădească drepturile?

Cum aș putea crede că Uniunea Sărăcim România, militează pentru sănătatea oamenilor, când ei, prin acțiunile guvernamentale, au lăsat oameni în spitale fără medicamentele specificate în protocoalele de tratament?

Cum aș putea crede că Uniunea Stricăm România, care la nivel local nu a avut nici o propunere de îmbunătățire a sistemului de sănătate local, ar fi în măsură să ne spună cum să avem grijă de sănătatea noastră?

Dragi consilieri, aici nu e Parlamentul României, unde USR să militeze pentru îngrădirea dreptului la liberă alegere, la muncă sau la mișcare, prin certificatul verde.

Aici este o comunitate, un loc unde cu toții prin implicare și responsabilitate ne putem proteja și ajuta în această situație pandemică delicată, dar cu respectarea drepturilor tuturor, fiind egali în fața legii și a lui Dumnezeu.

AUR susține orice demers medical atâta timp cât se face cu acceptul și respectarea drepturilor pacientului.

De ce vrem respectarea drepturilor omului? Pentru, contrar spuselor unor semi-docți, nimeni nu știe adevărul complet și nimeni nu garantează nimic, cu atât mai mult cu cât, există anumite categorii de persoane cărora vaccinarea le este potrivnică.

Așadar, Uniților în Sărăcirea României, voi cei ce pierdeți timpul, în loc să veniți cu proiecte pentru dezvoltarea Municipiului Brad, lăsați demagogia și coborâți înapoi pe pământ printre oameni, să le cunoaște-ți problemele, lipsurile. Ei au nevoie de rezolvări concrete, nu de postări pe facebook și pe site-uri.

Aș fi vrut să văd un proiect de HCL prin care copii să fie sprijiniți să simtă bucuria Crăciunului, sau anul ăsta Uniții în Sărăcirea României joacă rolul de Grinch? Hai că se poate! Făceți-vă și utili nu doar prezenți!” a comentat în această seară, Florin Nuțea, liderul AUR din zona Brad.

2 thoughts on “Florin Nuțea (AUR) le răspunde consilierilor USR Brad: Lăsați demagogia și coborâți înapoi pe pământ printre oameni

  1. Matei Raul-Florin spune:

    Quod erat demonstrandum. Ca să nu îi dau de lucru suplimentar și să apeleze la Google îi și traduc: „ceea ce era de demonstrat”. 🙂 Oricum nu mă așteptam să citească textul și să îl și înțeleagă. 🙂 Recunosc că am avut o mică așteptare din partea celui/celei care îi scrie textele. Exemplu concret de analfabet funcțional. 🙂 Nu vreau să scriu mai mult și să legitimez, să creditez indivizi mici.
    Quod erat demonstrandum. 🙂

  2. Ioana Bena spune:

    Domnule de la Haur, am citit ieri articolul dvs., am lasat sa treaca o zi si l-am recitit. Va sfatuiesc sa faceti exercitiul asta si dvs., poate reusiti sa va rusinati de el cum s-ar cuveni. Stiu ca gindul nu va zboara, in genere, mai sus de genunchiul broastei, dar aici ati depasit orice masura. Sintei angajat in politica? Halal de asa viziune. Se spune ca la o problema rau pusa nu poti raspunde decit cu o tacere. Asa ca prefer sa nu spun mai multe, sa trec sub tacere aparitia acestui articol. E dincolo de cea mai elementara gindire, e… praf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *