Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

„Leul Bihorului” bombardierul din Oradea, Romi Neguș, sare în apărarea lui Nuțu Cămătaru!

Bombardierul din Oradea, zis și „leul Bihorului”, Romi Neguș, finul lui Mircea Nebunu`, temutul liderul al Clanului Sportivilor sare în apărarea lui Nuțu Cămătaru.

„În legătură cu Nuțu Cămătaru, omul îi bătrân, degeaba îl înjurați pe LIVE-uri, degeaba faceți tot felul de afirmații că omul nu vă bagă în seamă. Faceți afirmații dar le faceți degeaba, că Nuțu nu vă bagă în seamă pe niciunul. Îl înjurați, îl faceți în toate felurile… pentru ce?

Eu nu l-am auzit pe Nuțu Cămătaru să facă vreun live vreodată, să înjure pe cineva, să deranjeze pe cineva. Omul ăla nu deranjează pe nimeni, degeaba îl înjurați, degeaba tot îl nu știu ce. Lăsați-l pe om să-și trăiască viața.

Vorbiți de Nuțu Cămătaru, de Costel Corduneanu, de Adrian Corduneanu, fiecare are treaba lui. Vă băgați voi în războiul lor, ei sunt familie, ei se împacă, cine știe poate nu se mai împacă, e treabă lor, nu e treaba noastră.

Nuțu Cămătaru are o vârstă, noi ăștia mai tineri trebuie să-l respectăm, nu ne deranjează, nu are treabă cu noi, chiar din contră, are afacerile lui, are treburile lui, nu are treabă cu noi” a declarat recent temutul bombardier de Bihor.

2 thoughts on “„Leul Bihorului” bombardierul din Oradea, Romi Neguș, sare în apărarea lui Nuțu Cămătaru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian