Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Concertul de colinde din Piața Aurului din Brad, subiect de gâlceavă politică!

articol publicat în decembrie 9, 2021

Consilierii locali ai municipiului Brad, din toată partidele, au votat astăzi, inclusiv alocarea sumei de 25.000 de lei pentru două manifestări cultural-artistice la final de an, de sărbători, tradiționale de altfel – un concert de colinde de Crăciun și un foc de artificii de Revelion.

La ședință nu au participat toți consilierii locali, însă voturile pentru respectivul proiect au venit din partea PSD, PNL, USR și PER, în total 14 voturi.

Ulterior ședinței, platforma Brad24 a prezentat știrea menționând: „Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, s-a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre inițiat de primarul Municipiului Brad prin care se vor aloca 25.000 de lei pentru două manifestări cultural-artistice. Astfel, pe 19 decembrie va avea loc un concert de colinde în Piața Aurului, iar înaintea intrării în Noul An, pe 31 decembrie, brădenii vor avea parte de un foc de artificii, tot în centrul orașului. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pentru cei care vor participa la aceste activități”

În urma acestei postări, consilierul local Dorin Sorin David a făcut o serie de considerații referitoare la comunicarea Brad24 dar și la proiectul în sine, chiar dacă respectivul proiect a fost votat și de către colegii domniei sale din PER Brad iar suma propusă de inițiator, primarul din Brad și votată de către consilierii din toate partidele politice, nu a fost una exagerată, în orașele din Apuseni (și nu doar, cam în toată România) organizându-se concerte de colinde de sărbători și focuri de artificii la final de an.

Vă redăm în integralitate dialogul dintre Dorin Sorin David și Brad24:

 • Dorin Sorin David: BRAD24 , în momentul când prezinți o știre te rog să te informezi și pe urmă posteaz-o pe rețelele de socializare. Eu zic să refaci această postare și să-ți ceri scuze pentru dezinformare parțială.
  • Brad24: Insistati pe o tema inchipuita. O zi buna
  • Dorin Sorin David: Brad24 Din păcate observ că nu aveți capacitatea necesară de a vă recunoaște greșeala și de a vă cere scuze JENANT!
 • Brad24: E si asta o scuza pentru absenta. Bradenii vor aprecia sau nu aceste prezente / absente. Dar asta e alta discutie. O zi excelenta si numai bine!
  • Dorin Sorin David: Brad24 Eu zic să-ți ceri scuze pentru dezinformare, domnule USR – Alin Bufnilă, dacă mai vrei să rămâi credibil în față cetățenilor.
 • Brad24: 14, dintre care si 2 de la PER. Bine asa?
  • Dorin Sorin David: Brad24 Abia acum informezi corect „adică 14 consileri”
 • Brad24: Ce anume e gresit?
  • Dorin Sorin David Brad24 nu toți consilierii au fost prezenți la această (mascaradă pe banii publici) ședință de îndată și că urmare nu a fost votată în unanimitate acest atac la bugetul local

2 thoughts on “Concertul de colinde din Piața Aurului din Brad, subiect de gâlceavă politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *