Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mircea Moroșan, despre KNAUF la Huedin: Din ianuarie începem să pregătim eliberarea autorizaților de construcție

Investiția KNAUF de la Huedin devine realitate, a confirmat astăzi, încă o dată, Mircea Moroșan, în live-ul săptămânal.

„Săptămâna trecută am mediat o întâlnire, între firma KNAUF, reprezentată prin directorul executiv din Europa de Est și ADR Nord-Vest în căutarea unor soluții constructive de absorbția fondurilor europene și a fondurilor naționale.

Întâlnirea a fost de mare succes, ne pregătim ca pe luna ianuarie să începem să pregătim eliberarea autorizaților de construcție.

Unii cetățeni care spun pe Facebook că este o ciorbă reîncălzită, aceasta cu KNAUF-ul vreau să le spun că a devenit o supă de găină cu tăițăi de casă foarte bună” a anunțat edilul Huedinului.

Pe acest subiect, mai puteți citi – KNAUF, producător GIGANT de materiale de construcție din Europa, va investi în Huedin!

Pe acest subiect, mai puteți citi – Lucrările la construcția fabricii KNAUF, din Huedin, în valoare de 50 milioane euro, ar putea începe în 2022!

Knauf este unul din principalii producători de materiale de construcție din Europa. Compania a fost înființată în 1932 și a fost dezvoltată ca o afacere de familie de către frații Alfons și Karl Knauf, iar în prezent firma este condusă de fiii acestora, Nicholas și Baldwin.

Grupul Knauf numără peste 100 de fabrici în Europa, Asia, Statele Unite și America de Sud, având peste 18.000 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian