Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Prefectul Călin Marian: Preluarea stațiunii Vața de Jos de către o companie importantă reprezintă un semnal pozitiv transmis celor care vor să investească în Hunedoara

Stațiunea Vața de Jos din județul Hunedoara va fi repusă în circuitul turistic în urma unor investiții pe care o companie din România le va realiza în următoarele luni.

Vineri, „Telekom” S.A, firma care a deținut până acum clădirile și terenul stațiunii, a predat complexul balnear către un investitor important.

Implicarea și sprijinul institutional ale autorităților locale au ca rezultat final posibilitatea ca Vața de Jos să fie repusă pe harta stațiunilor turistice de interes national și european. 

Revigorarea turismului local și județean și crearea de noi locuri de muncă au fost unele dintre principalele obiective ale primarului comunei Vața de Jos, Liviu Ioan Lință.

Totodată, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, consideră că: „Dezvoltarea județului nostru se poate face prin investiții în economie și în infrastructură. În acest caz, preluarea stațiunii Vața de Jos de către o companie importantă reprezintă un semnal pozitiv transmis tuturor celor care intenționează să-și dezvolte investițiile în județul Hunedoara”.

1 thought on “Prefectul Călin Marian: Preluarea stațiunii Vața de Jos de către o companie importantă reprezintă un semnal pozitiv transmis celor care vor să investească în Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian