Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Elena Udrea îl sfidează pe Putin: Vrea să găzduiască 10.000 de ucraineni în Cluj și trimite un TIR cu alimente la graniță!

Transilvania Smart City, cel mai mare proiect imobiliar din România, de peste 700 de milioane de euro, lansat la Cluj – 10.000 de apartamente, mall, hoteluri, birouri, şcoli, susținut și garantat de fostul ministrul Elena Udrea, a anunțat că este pregătit pentru amplasarea unei tabere de refugiaţi care sa poata găzdui până la 10.000 de refugiați și că trimite un TIR cu alimente la graniță, în sprijinul refugiaților.

„Transilvania Smart City este alături de ucrainenii care au fost goniţi din casele lor de un război nedrept şi absurd!Vom trimite un tir plin de alimente şi produse de primă necesitate către punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmaţiei. Acolo, zi şi noapte, intră în ţară oameni nevinovaţi (copii, femei şi bătrâni) care fug din calea războiului declanşat de Federaţia Rusă.

De asemenea, pentru că sunt probleme logistice la nivelul administraţiilor publice locale, am hotărât să punem la dispoziţia Primăriei Cluj – Napoca o suprafata de teren (branşata la utilităţi) pentru a fi folosita, pentru amplasarea unei tabere de refugiaţi care sa poata găzdui până la 10.000 de persoane.

Speram ca autorităţile vor da curs propunerii noastre.Pe langa toate acestea suntem dispusi sa oferim şi mese calde ucrainenilor care ar urma să stea aici până la momentul in care vor avea o alta alternativa pentru un trai sigur.

Imaginile care vin din Ucraina sunt absolut cutremurătoare, in Europa secolului XXI, o asemenea conflagraţie, pornită fără urmă de raţiune şi de respect faţă de viaţa umană, nu ar trebui să fie posibilă. Acum, se vede civilizaţia şi umanitatea din fiecare dintre noi” au anunțat oficialii Transilvania Smart City.

3 thoughts on “Elena Udrea îl sfidează pe Putin: Vrea să găzduiască 10.000 de ucraineni în Cluj și trimite un TIR cu alimente la graniță!

  1. O mulțime de face newsapar pe paginile de socializare! Încă trolii lui Putin mai aruncă cu minciuniîn SUA! Încă nu pricep că dacă ucrainienii mai rezistă 2-3zile Putin este de domeniul trecutului iar Rusia este o putere de categorie ușoară! Iar banii lor pentru trădare să I ceară de la ucrainienii!

  2. Rușii demonstrează încă odată că sînt asemeni susținătorilor lor din Romania:niște bețivi și niște nimicuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian