Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

SURSE: Controale în zona Măguri-Răcătău – Beliș – Albac – Horea: Mafia lemnului din Apuseni este vizată!

Mafia lemnului din Apuseni a acționat fără milă față de natură și pădure în ultimii treizeci de ani, hectare întregi de pădure căzând sub drujbele celor care au ales această ocupație, de multe ori practicată ilegal.

În mai 2020, Apuseni Info atrăgea atenția asupra defrișărilor realizate de la Revoluție încoace, într-un articol extrem de explicit – „(FOTO) Defrișările din Apuseni, văzute din satelit! 1984, 1995 și până în 2017: Câtă pădure s-a tăiat?”.

Extrem de multă pădure s-a tăiat în zona comunelor clujene Măguri-Răcătău și Beliș (în special în raza localității Poiana Horea) dar și în zona Câmpeniului – comunele Albac, Horea, Bistra iar șefii pădurarilor care trebuiau să verifice legalitatea tăierilor sau făcut de multe ori că nu văd „holocaustul” aurului verde din Apuseni.

Ieri, senatorul de Cluj, Cristian Bordei, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Apuseni Info despre MAFIA LEMNULUI din Apuseni, considerând că este poate cea mai violentă și puternică din România și că este conectată prin multiple legături cu politicieni din vechile partide care conduc România de peste 30 de ani.

În urma acestui articol dar și din cauza unor activități SUSPECTE reclamate de mai mulți cetățeni în ultimele săptămâni ale anului trecut, în martie-aprilie vor fi organizate mai multe controale în zona Măguri-Răcătău – Beliș – Albac – Horea, poate cele mai mari din ultimii zece ani.

Apuseni Info va reveni cu detalii în cursul săptămânii viitoare.

4 thoughts on “SURSE: Controale în zona Măguri-Răcătău – Beliș – Albac – Horea: Mafia lemnului din Apuseni este vizată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian