Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Trei bărbați de 18, 19 și 44 de ani, din Beiuș și Ștei au fost depistați DROGAȚI la volan

Duminică, 6 martie a.c., pe strada Horia din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

De asemenea, sâmbătă, 5 martie a.c., la ora 11.35, pe drumul comunal 237, în localitatea bihoreană Hinchiriș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din localitatea Ștei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând, de asemenea,  suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

Totodată, vineri, 4 martie a.c., la ora 22.52, pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un alt tânăr de 18 ani, din Beiuș, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

Celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș.

1 thought on “Trei bărbați de 18, 19 și 44 de ani, din Beiuș și Ștei au fost depistați DROGAȚI la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian