Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Zeci de controale peste mafia drujbarilor din Apuseni: În mai, controale în Bratca-Bulz-Beiuș, Beliș-Măguri-Răcătău și Câmpeni-Albac-Horea!

Mafia lemnului din Apuseni a acționat fără milă față de natură și pădure în ultimii treizeci de ani, hectare întregi de pădure căzând sub drujbele celor care au ales această ocupație, de multe ori practicată ilegal.

Extrem de multă pădure s-a tăiat în zona comunelor clujene Măguri-Răcătău și Beliș (în special în raza localității Poiana Horea) dar și în zona Câmpeniului – comunele Albac, Horea, Bistra iar șefii pădurarilor care trebuiau să verifice legalitatea tăierilor sau făcut de multe ori că nu văd „holocaustul” aurului verde din Apuseni.

În intervalul februarie-aprilie mii de metri cubi de lemn fără acte a fost confiscat în urma unor acțiuni comune ale polițiștilor, jandarmilor și reprezentanților Gărzii Forestiere.

Apuseni Info a relatat aproape zilnic controalele din Munții Apuseni și conform surselor noastre, în mai mai multe controale vor viza mafia drujbarilor din Apuseni: „În luna mai vor urma noi controale și mai în forță în zona Munților Apuseni, controale în special în zonele Bratca-Bulz-Beiuș, Beliș-Măguri-Răcătău și Câmpeni-Albac-Horea. Dorim toleranță zero față de mafia drujbarilor din Apuseni. Vedeți cum zi de zi dispare pădure, vedeți cum vara sunt afectate localitățile din Apuseni de inundații, inclusiv din cauza defrișărilor” a precizat un oficial guvermental pentru Apuseni Info.

Loading

3 thoughts on “Zeci de controale peste mafia drujbarilor din Apuseni: În mai, controale în Bratca-Bulz-Beiuș, Beliș-Măguri-Răcătău și Câmpeni-Albac-Horea!

  1. mergeti in Bulz si Remeti si intrati pe vaile mai izolate, o sa vedeti cum se exploateaza fara nicio regula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *