Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Știri din Cluj: Un polițist din Huedin a fost prins cu numerele de la mașină în geam! Dorea să scape de radar?

Un polițist din Huedin, considerat de unii intransigent, a fost prins fără numerele de la mașină montate pe suportul cerut de lege, ci cu plăcuța în parbriz, au anunțat jurnaliștii de la Știri de Cluj

„Poliția rutieră din Huedin este coruptă. Pe noi soferii ne amendează și ne ia talonul că nu avem numărul în suport și îl avem în parbriz, dar ei la mașinile lor personale e legal să umble cu numărul în parbriz deja de o saptamana și o și parchează în fața sediului să vadă lumea ca ei sfidează legea. În plus șeful de la rutieră are folii pe geamurile față negre. La ei e legal totul”, a semnalat un cititor publicației Știri de Cluj.

Conform unor apropiați, polițistul face naveta de la Cluj-Napoca la Huedin și mașina este cumpărată de curând: „agentul ar fi avut probleme cu suportul pentru plăcuța de înmatriculare față și din acest motiv a pus numărul în parbriz. Lucrurile sunt greu de probat, dar realitatea este că polițistul ar fi trebuit sancționat” mai arată jurnaliștii mai sus menționați.

Pentru a citi toată știrea – Un polițist din Huedin, prins cu numerele de la mașină în geam: Tehnica e folosită ca să nu te prindă radarul – FOTO

Este de așteptat un punct de vedere oficial al IPJ Cluj în această speță și o poziție a poliției din Huedin!

1 thought on “Știri din Cluj: Un polițist din Huedin a fost prins cu numerele de la mașină în geam! Dorea să scape de radar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian