Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bun. Ați construit ziduri de biserici! Nu e rău! Pe când și credință în suflete, domnilor Înalți prelați și prea Înalți politicieni?

De ne afurisesc, de amar să le fie. Nu suntem curioși.

Apuseni Info este printre puținele site-uri generaliste care are categoria „Creștinism”. Nu că am fi noi mari mergători la Biserică, ba chiar avem „n” păcate și suntem oleacă mândri cu asta ÎNSĂ la valul de corectitudine politică EXACERBATĂ pro minorități de orice fel, noi am decis să răspundem cu spiritualitate & credință.

Dar să revenim la oile noastre, mai degrabă la brădenii-oi, căci așa au fost tratați astăzi la marea festivitate: Înalții prelați pe tribună, politicienii în lojă, nu neapărat masonică (by the way…. monumentul ăla al eroilor din Brad are vreo încărcătură sacră?) și brădenii ținuți peste drum să privească minunăția cerească și ștabimea locală, regională și de la județ, primarii PSD, PNL.

No bun. Noi nu avem o problemă cu organizatorii, adică cu politicul. Dacă țineau oamenii lângă ei era o surpriză. Băieții au făcut ce fac mereu, ÎNSĂ de la luminățiile lor, Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Preasfințitul Părinte Episcop Andrei al Harghitei și Covasnei și de la Preasfințitul Părinte Episcop Nestor al Devei și Hunedoarei, ne-am fi așteptat să ceară ca oamenii să fie lângă ei, nu separați de un drum.

În rest, felicitări celor care au contribuit la ridicarea Bisericii „Sf. Ierarh Nicolae” și „Sf. Mare Muceniță Varvara” din Brad.

Ca un mesaj de final, înalților prelați și previzibililor politicieni, le transmitem: Ați construit ziduri de biserici! Nu e rău! Pe când și credință în suflete, domnilor Înalți prelați și prea Înalți politicieni?

1 thought on “Bun. Ați construit ziduri de biserici! Nu e rău! Pe când și credință în suflete, domnilor Înalți prelați și prea Înalți politicieni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian