Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Prefectul Călin Marian: Vom avea în vedere ca întreg arealul munților Apuseni să fie pus în valoare

Imediat după alegere în fruntea Comitetului de Masiv pentru Grupa de Munți Apuseni, Prefectul Călin Marian a asigurat locuitorii zonei, că executivul Comitetului va avea în vedere ca întreg arealul munților Apuseni să fie pus în valoare.

„Astăzi, la prima ședință a Comitetul de Masiv al Munților Apuseni am fost ales în funcția de Vicepreședinte.

Comitetul de masiv al munților Apuseni are o serie de atribuții și responsabilități în ceea ce privește formularea de propuneri a politicilor publice și strategiilor la nivelul grupei de munți, astfel, împreună cu Președintele Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna și întreg comitetul constituit astăzi vom avea în vedere ca întreg arealul munților Apuseni să fie pus în valoare.

Apusenii sunt munții care ne înconjoară dar sunt și munții care dau frumusețea naturală a județelor noastre. Un loc încărcat de istorie și patriotism pe care cu toții îl iubim și respectăm, trebuie să facem orice ne stă în putință să dezvoltăm acest areal.

Cu atât mai mult, județul Hunedoara ocupă o parte însemnată a acestui lanț, iar din punct de vedere istoric ne leagă enorm de multe de zona apusenilor.

Mă simt onorat să reprezint județul Hunedoara, în funcția de Vicepreședinte al Comitetului și am încrederea că împreună cu colegii mei vom pune bazele unei noi viziuni asupra dezvoltării zonelor care fac parte din acest masiv muntos” a declarat Prefectul Călin Marian.

Pe acest subiect mai puteți citi – Silviu Ponoran și Călin Marian vor conduce Comitetul de Masiv din Munți Apuseni

1 thought on “Prefectul Călin Marian: Vom avea în vedere ca întreg arealul munților Apuseni să fie pus în valoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian