Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Rată URIAȘĂ de PROMOVABILITATE la BAC, la Liceul Teoretic Avram Iancu din Câmpeni! La Liceul Tehnologic Silvic doar 14 au luat BAC-ul!

Rezultatele la Bacalaureat 2022 au fost publicate pe bacalaureat.edu.ro. Rezultatele la BAC 2022 sunt în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific. Rata de promovare la Bacalaureat, la nivel național, din acest an este de 73,3%.

La Bacalaureat 2022, la nivel național, s-au înregistrat 162 de medii de 10, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. 30 dintre ele au fost în București.

Rezultate la BAC 2022, la COLEGIUL NAȚIONAL „AVRAM IANCU” CÂMPENI: 147 dintre tinerii participanți au reușit să treacă examenul maturității, în timp ce 6 au fost respinși, 1 nu s-a prezentat și 1 a fost eliminat din examen.

  • 37 liceeni au luat medii peste nota 9
  • 23 liceeni au luat medii între notele 8 și 9

Rezultate la BAC 2022, la LICEUL TEHNOLOGIC SILVIC CIMPENI: 14 dintre tinerii participanți au reușit să treacă examenul maturității, în timp ce 27 au fost respinși, 7 nu s-au prezentat și 6 au fost eliminat din examen.

  • ZERO liceeni au luat media peste nota 9
  • 2 liceeni au luat medii între notele 8 și 9

Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

Loading

1 thought on “Rată URIAȘĂ de PROMOVABILITATE la BAC, la Liceul Teoretic Avram Iancu din Câmpeni! La Liceul Tehnologic Silvic doar 14 au luat BAC-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *