Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

VIDEO-EXCLUSIV cu clujeanul „moștenitor” al celebrei loji masonice „Propaganda Due”, la înmormântarea lui Licio Gelli

În urmă cu o săptămână, Apuseni Info vă prezenta un material EXCLUSIV din lumea secretă a masoneriei – Clujeanul care este „moștenitorul” celebrei loji masonice „Propaganda Due” a devenit unul dintre liderii europeni ai Ritului Scoțian Antic și Acceptat.

Clujeanul Sabin Mugurel Demea, în anii 90` mâna dreaptă a fondatorului P2 – Licio Gelli, a întreprins toate etapele legale pentru a securiza moștenirea lui Licio Gelli, prin obținerea CERTIFICATULUI DE ÎNREGISTRARE a mărcii „Propaganda Due” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), Demea fiind și unul dintre depozitarii arhivei P2, care la ultima recenzare „oficială”, din 1981, număra 962 de membri dintre care 119 de generali, 22 de ofițeri de poliție, 59 de parlamentari, 3 miniștri, un judecător constituțional, 8 directori de imprimare, 4 editori, 22 jurnaliști, 128 directori de companii publice.

După ce Apuseni Info a prezentat în acel material fotografii de la înmormântarea lui Licio Gelii, iar mai mulți internauți au pus la îndoială veridicitatea pozelor, astăzi vă redăm…. 🙂 înregistrări video de la înmormântare, cu misteriosul clujean, „moștenitorul P2”. Și cât de curând vom veni cu alte materiale interesante, legate de întâlniri ale „moștenitorului P2” cu echipa lui Giulio Andreotti, liderii partidului Democrazia Cristiana în anii `90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian