Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Haideți domnilor, dați-vă numele! Nu vă mai ascundeți în spatele unei sigle de instituție: Politica nu-i mănăstire cu măicuțe!

Ieri eram entuziasmați și speram în noi șarje politice, Nistor – Marian, așa ca de sărbători. Ba chiar eram tot zămăliți la gându` că și-or scoate ghiarele și s-or jumili politic, așe, pe nume, bărbătește. Ba chiar noi am încercat să le deschidem apetitul pentru sfadă dar dânșii nimic, o comunicare politică gen bătăie între fete, în noroi.

În fine, ieri am scris asta – Iar începe gâlceava PSD-PNL Hunedoara! PSD: Prefectul Călin Marian „se agață cârlig” de Tranziția Justă.

Azi cei doi combatanți au revenit cu atacuri indirecte, sub cupola „birourilor de presă”. Chiar nu ne obosim să preluăm ce vor să zică șefii de la PSD Hunedoara și PNL Hunedoara prin „birourile de presă” ale instituțiilor. Puteți citi, AICI și AICI ce scriu „birourile de presă”.

Concluzii:

  1. Așa, ca de Crăciun, dlor. Laurențiu Nistor și Călin Marian: Dați-vă meciul verbal, direct, lăsați „birourile de presă”. Nu mai târâți instituțiile în comunicăria asta de gâlceavă.
  2. Doi la mână, poate ne explică și nouă cineva de la USR Hunedoara, de ce Isus Hristos răstignit se bagă în gâlceava PSD – PNL, criticând PSD și luând partea PNL. Păi , DOAMNELOR, strategic, pe tehnic, NU de la Nistor luați voturiliiii, ci de la Stănescu și Marian.
  3. Trei la mână, că tăt vine Crăciunu`. Scumpii de la AUR Hunedoara: TERMINAȚI CU HARNEALĂ CĂ VOI „SUNTEȚI CETĂȚENI, NU POLITICIENI”, că voi NU FACEȚI POLITICĂ. Opriți-vă din această COMICĂRIE.

Loading

1 thought on “Haideți domnilor, dați-vă numele! Nu vă mai ascundeți în spatele unei sigle de instituție: Politica nu-i mănăstire cu măicuțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *