Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

De ce este Ciprian Păun cel mai la modă avocat din Transilvania? Și printre cei mai scumpi.

Să vă spunem noi de ce. În primul rând pentru că a învățat să nu se sărăcească. Vorbește puțin și când trebuie, își respectă priceperea și experiența printr-un onorariu black tie, știe să fie om chiar dacă a făcut ceva bănuți în viața asta.

Apoi pentru că este activ în agora, prezent la mai toate evenimentele importante din Cluj-Napoca, Transilvania și nu numai. De exemplu, în doar ultimele zile a susținut o prelegere despre personalitatea juridică a societăților într-un panel la conferința „Dreptul Afacerilor în Dinamica Inovării” organizată la Iași și a participat la Conferința internațională „Dreptul afacerilor, tehnologiilor și inteligenței artificiale, organizată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prezentând tema „Relativitatea răspunderii limitate sau finalitatea unui concept protector / The relativity of limited liability or the finality of a protective concept”, materialul tipărit urmând să fie publicat în Revista Română de Drept al Afacerilor. Nu în ultimul rând nu a ratat nici Transylvania Green Energy Forum.

Ciprian Păun este un avocat recomandat de Camera de Comerț și Industrie a Austriei și de Ambasada Germaniei în România și este unul dintre coordonatorii biroului NNDKP de la Cluj-Napoca, birou care asigură asistență și reprezentare companiilor cu activitate în județul Cluj și în județele limitrofe. Cu peste 16 ani de experiență profesională, Ciprian este specializat în aspecte de drept fiscal, drept societar, protecția datelor și domeniul imobiliar. Asistă investitori naționali și internaționali, companii active în domenii diverse, inclusiv comerț, financiar-bancar, IT, industrial/producție sau resurse naturale. Ciprian este membru al EATLP (European Association of Tax Law Professors) și membru al NNDKP CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale.

Loading

1 thought on “De ce este Ciprian Păun cel mai la modă avocat din Transilvania? Și printre cei mai scumpi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *