Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării: Se pare că PUTOAREA din Cluj nu vine de la rampa de gunoi, ci de la un „depozit” de găinaț din zona metropolitană

foto: paradisverde.ro

UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării:In urma numeroaselor sesizari inregistrate la GNM SCJ Cluj referitoare la disconfortul olfactiv, o echipa de comisari s-a deplasat in zona Pata Rat Cluj-Napoca, pe CMID Cluj administrat de Supercom SA unde s-a constatat stocarea unei cantitãti considerabile de deseuri neprocesate in zona de tratare mecano-biologica, datoritã defecţiunilor apãrute la instalaţie.

Acest fapt a putut cauza acest disconfort resimţit la nivelul municipiului Cluj Napoca.

S-au stabilit mãsuri operative de remediere a situației, alte masuri urmând a fi analizate/decise ulterior

Până la această oră nu s-au identificat și alte posibile cauze

UPDATE: Se pare că 200 de tone de găinaț ar fi fost aruncate zilele trecute în apropiere de AitonO sursă a putorii din Cluj: 200 de tone de găinaț ar fi fost aruncate zilele trecute în apropiere de Aiton!

Vom reveni cu detalii

Știre inițială: Apuseni Info v-a relatat ieri că în Cluj-Napoca de câteva zile miroase îngrozitor și că Garda de Mediu a venit deja cu o comunicare – Miroase a gunoi și a putrefacție în Cluj-Napoca: Garda de Mediu a găsit nereguli la deșeuri depozitate de compania Supercom. Ulterior am preluat și punctul de vedere a celor de la USR Cluj care au organizat o conferință de presă la fața locului – (VIDEO) Pute în tot Clujul! „Orașul Comoară” miroase a canal de zile întregi! USR: „Boc a pasat din nou răspunderea”.

În ultima oră am intrat în posesia unei informații conform căreia se pare că mirosul nu vine de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca, ci de la un „depozit” de găinaț din zona metropolitană: „Nu este vorba de gunoiul de la groapa de gunoi. Este un miros atipic și vine de la gunoiul de păsări depozitat în vecinătatea comunei Aiton. Zilele trecute s-au carat câteva sute de bascule de gunoi în zona Aiton”.

Prin urmare, se pare că tot atacul direcționat în ultimele zile spre executivul județean și primăria Cluj-Napoca a fost… de pomană, mirosul de gunoi din Cluj fiind de fapt de „găinaț”.

Loading

1 thought on “UPDATE Garda de Mediu indică DOAR o sursă a poluării: Se pare că PUTOAREA din Cluj nu vine de la rampa de gunoi, ci de la un „depozit” de găinaț din zona metropolitană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *