Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

S-a deschis punctul gastronomic local de la Vața de Sus – Casa Boema

Astăzi s-a deschis punctul gastronomic local de la Vața de Sus – Casa Boema – Punct gastronomic local.

La eveniment au participat primarul din Vața de Jos – Liviu Ioan Lință și Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, ultimul declarând: „Am participat astăzi, în comuna Vața de Jos, la inaugurarea unui nou punct gastronomic local.

Astfel de inițiative sunt binevenite pentru dezvoltarea mediului rural, dar și a turismului din județul Hunedoara. Prin deschiderea unui astfel de punct gastronomic local este pusă în valoare mâncarea tradițională din Țara Zarandului, cel mai bun exemplu fiind plăcinta tradițională a moților.

Le doresc mult succes celor implicați în acest frumos proiect, intitulat Casa Boema – Punct gastronomic local și îi felicit pentru inițiativa lor de a promova mai departe tradițiile culinare din comuna Vața de Jos.

Alături de gazde au fost prezenți și maestrul Pera Bulz, primarul comunei Vața de Jos, Liviu Ioan Lință, reprezentanții ANZM și GAL și primarul comunei Petriș, Ionel Gheorghe Berari”.

Andreea Oana Nistor: Este un proiect de suflet

„Universul vrea întotdeauna să fie bine, de aceea, noi trebuie să-i dăm voie Universului să echilibreze lucrurile în viața noastră.

Anunțăm cu mare bucurie, deschiderea punctului gastronomic local de la Vața de Sus, proiectul nostru de suflet- Casa Boema – Punct gastronomic local

Cum munca bună se face în echipă, părinții mei au acceptat provocarea de a lua parte la promovarea plăcintei noastre tradiționale de la Vața. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de noi!” a mai declarat Andreea Oana Nistor.

Loading

2 thoughts on “S-a deschis punctul gastronomic local de la Vața de Sus – Casa Boema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *