Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Nistor 007. No time do die. Cel mai vechi președinte al PSD din teritoriu, de la Ponta, la Dragnea, Dăncilă și până la Ciolacu

V-am spus noi mai demult că Laurențiu Nistor este 007 al politicii din Hunedoara. Și nu ne-ați crezut. No bun. Acum urmează un text de tehnică politică, cei care nu sunteți curioși, nu înjurați și ieșit acum. Marșșș.

Deci, vom scrie pă puncte ca la proști, de ce Nistor nu are timp să moară și de ce e James Bond-ul Hunedoarei:

  • Este cel mai performant politician din Hunedoara din 1990 încoace, ne referim la victorii. Palmaresul sună așa: În 1990 devine primarul comunei Șoimuș. Funcție pe care o ocupă fără întrerupere timp de 18 ani. Apoi, are în palmares trei mandate de deputat, din 2008 în 2020 (din care două uninominale), două victorii personale la președenția Consiliului Județean Hunedoara dar ce victorii, la scor! Evident în PSD Hunedoara a zdrobit orice trădare, a sufocat orice conspirație și s-a ținut lider din 2008 încoace. Bă, 15 de ani fraților. Băi, 15! Deci băi, l-a lăsat în urmă și pe Moloț, care la vremea lui a fost greucean de greucean.
  • Este omul care a rezistat ca deputat și președinte sub: Mircea Geoană, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu.
  • Nistor este cel care de 15 ani decide jocurile de putere în Hunedoara, de la prefecți la miniștrii trimiși la București.
  • Fraților este CEL MAI VECHI PREȘEDINTE AL PSD din TERITORIU. Băi ce înseamnă asta?!?! Tot bă! Nu l-au curentat președinții PSD, nu l-a curentat nici DNA, nu l-au curentat nici băieții din pădure. E mai bătătorit și mai trecut prin lupte ca alți greuceni din PSD, gen Radu Moldovan sau până mai ieri Mitică Buzatu. Este în top cu alți lideri PSD care nu-s președinți de organizație dar influenți – Marian Neacșu, Paul Stănescu sau Mihai Tudose. Este ultimul mohican al vechilor CEx-uri acest 007 al Hunedoarei.
  • Vă mai spunem ceva. Nistor în Hunedoara face voturi. De la PSD, de la alte partide. Omul cunoaște toate cărările și toate curcile. Tot știe și peste tot are înțelegeri.

De ce scriem acest text politic tehnic?

Simplu. Vor fi alegeri în PSD Hunedoara și șeful va rămâne șef pentru că bă: face voturi. Dacă astăzi nu ar fi Nistor, PSDiștii hunedoreni s-ar sfâșia între ei ca orbeții. Ar încerca o lovitură cei din Valea Jiului, poate Orăștia. Și-ar cere tributul și zona Bradului, doamne ce cufureală ar ieși.

Deci PSDiști hunedoreni, țineți-l sănătos pe Nistor 007, că altul mai bun în PSD nu e.

Și mai faceți ceva: creșteți frumos și viitorul! Peste trei ani, patru, ceasul elvețian al Hunedoarei, Dan Bobouțanu, omul care a europenizat municipiul Hunedoara din piatră seacă și unul PSDiștii top class din Ardeal. El e omul care poate moșteni și aduna ce s-a făcut frumos în toți acești ani în PSD Hunedoara.

Și vă mai dăm și o provocare: Trăgeți-vă un europarlamentar! Natalia Intotero minim în primii trei candidați la europarlamentare. Băi, PSD Hunedoara e top în Ardeal, așa că învățați să cereți și învățați să câștigați ca Nistor 007.

Loading

1 thought on “Nistor 007. No time do die. Cel mai vechi președinte al PSD din teritoriu, de la Ponta, la Dragnea, Dăncilă și până la Ciolacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *