Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gambitul urusov în PNL Hunedoara: Lucian Heiuș, vicepreședinte la Curtea de Conturi!

Șahul este un joc al tactului dar uneori avem și nițcaiva mișcări agresive. Well, Vetuța Stănescu pare a fi un jucător interesant de șah, care se pare că știe și deschideri agresive, gen gambitul urusov.

Bun. Acuma, țărăneții inculți care nu știu politică să iasă din articol, cei care nu știu șah, nici să nu ne mai citească. Marșșș la table la Consiliul Județean Hunedoara.

Deschiderea e așa: pion e4 (alb), pion e5 (negru), nebun c4 (alb), cal f6 (negru) a.k.a. apărare berlineză, apoi, genial pe pion d4 (alb) oleacă sacrificiu pion central…. de aici negru va bate d4 și în final albul își va produce o deschidere a unor piese de forță spre inima tablei, automat un avantaj în luptă.

Deci, traducerea e așa. 1. Vetuța își mai trece în palmares o numire după ANAF, Curtea de Conturi, într-un guvern în care să fim sincer PNL are puțini miniștri. 2. Tras la vatră într-un post de lux, Lucian Heiuș iese de pe șina unei candidaturi la Camera Deputaților și/sau a unei reîntronări la șăfia PNL Hunedoara.

Agresiv joacă doamna Președinte. Bună, foarte bună.

Loading

2 thoughts on “Gambitul urusov în PNL Hunedoara: Lucian Heiuș, vicepreședinte la Curtea de Conturi!

  1. Auzi la el…Teius și deschiderile nebunului…sunt aceeași bă’eți și fetițe care se rotesc…îi supraestimezi mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *