Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O casă din Uibărești a luat foc: Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic

Pompierii Secției Brad au intervenit, în această dimineață, cu două autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Uibărești,  comuna Ribița.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la acoperișul și podul casei, iar în urma recunoașterii s-a constatat că nu sunt victime, singurul locatar, un bărbat, se afla în siguranță, în exteriorul construcției.

Intervenția pompierilor brădeni, începută în jurul orei 03.15, a eliminat pericolul de propagare la întreaga casă, dar flăcările au produs distrugeri ale acoperișului și podului construcției.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Loading

1 thought on “O casă din Uibărești a luat foc: Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *