Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Călin Marian: A fost amplasat un nou releu în Bucureșci care asigură semnalul pentru peste 400 de oameni în satele Rovina și Merișor

Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, anunță duminică, 29 octombrie, că a fost amplasat un nou releu în Bucureșci care asigură semnalul pentru peste 400 de oameni în satele Rovina și Merișor.

„Accesul cetățenilor la internet este esențial pentru digitalizarea întregului sistem al administrației publice locale.

Statul face eforturi considerabile pentru diverse programe de digitalizare, însă ele nu pot fi accesate dacă avem probleme cu semnalul. În județul Hunedoara sunt multe zone fără semnal la telefonie sau cu semnal foarte slab. Am făcut mai multe demersuri în ultimii doi ani către autoritățile competente pentru a analiza situația și pentru a găsi soluții.

Începând de zilele acestea, în comuna Bucureșci a fost amplasat un nou releu care asigură semnalul pentru peste 400 de oameni în satele Rovina și Merișor. Este un exemplu și o dovadă a administrației publice locale, condusă de primarul liberal Mircea Ghilean, care depune eforturi considerabile pentru cetățenii comunei.

Trebuie să ne concentrăm pe lucrurile care contează! Județul nostru are un relief preponderent cu zonă montană, însă aceste zone sunt atractive doar dacă există semnal și internet. Suntem în secolul 21 și lucrurile trebuie să intre în normalitate, asta însemnând ca oamenii să își poată plăti taxele online și să poată naviga pe internet” a anunțat Prefectul de Hunedoara.

Loading

1 thought on “Călin Marian: A fost amplasat un nou releu în Bucureșci care asigură semnalul pentru peste 400 de oameni în satele Rovina și Merișor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *