Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Deputatul Pollyanna Hangan acuză: ATOP Hunedoara – feuda lui Nistor!

Acuza deputatului USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, vine după ce membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara, toți consilierii județeni și conducerea Consiliului Județean Hunedoara au donat bani pentru achiziționarea a două Drug Test performante la inițiativa președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a primit pe birou o adresă de la ATOP, prin care solicitau fonduri pentru Drug Test.

„A venit o hârtie la noi, din partea ATOP, ca noi, Consiliul Județean, să cumpărăm un aparat Drug Test. Sunt convins că trebuie, iar rezoluția mea pe aceea hârtie a fost următoarea: toți membrii ATOP donează indemnizația pe luna noiembrie. Și, pentru că  nu erau bani suficienți, am spus că aceeași sumă o donează președintele Consiliului  Județean și administratorul public. Și am strâns bani, rapid, pentru ATOP. Am înțeles că unii au comentat. Cei care au comentat și vă simțiți cumva umiliți că v-am luat banii aceștia, dați-vă demisia din ATOP, că sunt alții care abia așteaptă. Sau unii mai comentau că fac ei investițiile Consiliului Județean. Nu le faceți voi, am oameni foarte bine pregătiți la Investiții” le-a povestit consilierilor județeni, în legislativul județean, Nistor, conform Știri din Hunedoara.

Ulterior, deputatul USR – Pollyanna Hangan, a comentat declarația și inițiativa lui Laurențiu Nistor: Președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, a transformat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara în propria feudă. Nu este o situație specială însă. Toate județele au câte un ATOP, unde președintele CJ își numește prieteni politici care încasează indemnizații grase, fără să presteze vreo muncă sau să ia vreo decizie.

Acum, Nistor le-a confiscat banii ca să cumpere aparate drug test, amenințându-i că dacă nu plătesc, îi va înlocui cu alții. Că așa e la stăpân!

Practic, cu aceste indemnizații sunt plăți pentru loialitatea față de șeful CJ. O practică feudală care arată disprețul total față de banul public. Nistor a transformat ATOP într-un instrument de control politic, unde consilierii sunt răsplătiți cu sinecuri bănoase în schimbul supunerii.

E revoltător cum președintele CJ își umilește colegii, obligându-i să „doneze” bani pentru a-i face pe plac. Arată că instituțiile statului sunt tratate ca moșii personale de către unii baroni locali.

Mai bine tăiați indemnizațiile pentru tăiat frunze la câini în aceste ATOPuri, așa cum am propus eu Parlamentului, și folosiți banii pentru prevenția consumului de droguri și tratarea dependențelor”.

Loading

2 thoughts on “Deputatul Pollyanna Hangan acuză: ATOP Hunedoara – feuda lui Nistor!

  1. SI nu e singura feudă.Mai e și APAPROD-ul unde nu încetează sa își punea slugile la butoane.

    Acuma nu mai faceți grevă că nu vi se dau bonurile de masă sau numai cand eram eu se putea ?

    Salopetele,tot la 10 ani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *