Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Un Dorel care a lucrat la gaz a îngropat o mașină într-un șanț: „No, acum haideți să-mi scoateți mașina de aici”

Un Dorel care a lucrat la introducerea țevilor de gaz din recenta rețea de distribuție a gazului în Brad, a îngropat o mașină într-un șanț. Nervos, păgubitul, un antreprenor local – Dorin Sorin David nu s-a abținut să nu le arate obrazul diriguitorilor locali.

No ia uitați dragii mei ce am pățit eu: Aseară am parcat mașina aici bine merci, azi dimineața mai pleacă dacă poți. Alo, administrația, domnu primar, domnu viceprimar, alo zâmbărețu, domnu administrator public, mai ieșiți pe teren și urmăriți stadiul lucrărilor cum se desfășoară, calitatea lucrărilor, cum se desfășoara, nu stați numai în birouri, de climă, mai consumați și curentul degeaba. Haideți în teren.

No, acum haideți să-mi scoateți mașina de aici, că s-ar putea să vă dau în judecată. Asta e, din birou e ușor cu pixul, la fața locului e mai greu, pe teren” a precizat Dorin Sorin David.

Ulterior, brădeanul nu a stat cu mâinile în sân și și-a scos mașina din șanț, rămânând totuși cu un gust amar.

Loading

3 thoughts on “(VIDEO) Un Dorel care a lucrat la gaz a îngropat o mașină într-un șanț: „No, acum haideți să-mi scoateți mașina de aici”

  1. Nu țin partea primarului, nici măcar a viceprimarului sau a administratorului public, defel!
    Dacă eu eram în locul fostului consilier local, șef de partid, acum antreprenor local, tăceam mâlc. Nu ieșeam la lumină cu acest caz de ,, abuz ” în niciun chip. De ani de zile își parchează ilegal toate mașinile proprietate fizică, juridică pe trotuarul din proximitatea propriei locuințe fără să plătească un ban administrației locale pe care o hulește în acest caz. Trotuar care de drept trebuie folosit de cetățeni, iar nu de autoturisme. În acest caz cel care încalcă legea și bunul simț e cel care strigă lupul. Nu, nu este corect cum procedați în acest caz domnule fost membru al administrației publice locale.

  2. Prostii ,Raul Matei . A dat megalomania și-n tine ca și în Cazacu. Dar tu de câte ori ai parcat greșit în față la Zass. E mult de atunci să mai ții minte. Dacă o ții mult tot așa,vei rămâne singur pe scena politică. Numai uniți îi putem da jos pe Cazacu sau Furdui sau….alți dictatori.Reține,că nu este greu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *